Blue Clipper

Blue Clipper - fotograf Dennis Jarvis

Blue Clipper - fotograf Dennis Jarvis

SPESIFIKASJON

 • Name: BLUE CLIPPER

 • Klasse: B

 • Nasjonalitet: Storbritannia

 • Byggeår: 1999

 • Rig: Topsail Schooner 3

 • Høyde: 37,00 m

 • Skroglengde: 32,80 m

 • Angitt av: Kanskje Seiling

HANDLE OM

 • Virksomhetsområder: Nord-Europa, Baltikum, Skagerrak / Kattegat, Nordsjøen, Atlantic / Karibien, Arctic

 • Antall traineer: 22

 • Antall fast mannskap: 8

 • Berth typer: Sengeplasser, hytter

 • Operasjonell språk (r) om bord: engelsk

 • Andre språk (s) snakkes om bord: engelsk

 • Blue Flag medlem: Ja

THE TALL SHIPS 'RACES OG REGATTAER

BLÅTT FLAGG-ORDNINGEN MEDLEM

BIOGRAFI

Blå Clipper er det nyeste tillegg til den Kanskje Seiling flåten. Ombord Blå Clipper, vil du oppleve seiltrening med en kant av luksus. Det er en veldig behagelig skip å seile, med rikelig med komfortable steder å slappe av og nyte turen. Når du går om bord du umiddelbart bli medlem av mannskapet, og er involvert i alle aspekter av livet om bord, fra heise seil, styre skipet og holdt vakt og hjelpe ut i byssa. Du kan bli med TS Blå Clipper ikke vite noen andre, men du vil forlate som en del av familien.

På Kanskje Seiling, har vi vår egen seil treningsprogram, som våre erfarne mannskap vil hjelpe deg å arbeide gjennom på reise. Dette inkluderer alt fra å heise seil, trimming seil, styre skipet og navigerer, for å lære grunnleggende seil knop og lære om været. Din reisen begynner alltid med sikkerhets truser og dekk truser, slik at du forstår alle nødprosedyrer om bord. På Kanskje Seiling, er vi også registrert RYA opplæring på skolen, så kan gi start Yachting, kompetent mannskap, og Watch Leader kvalifikasjoner. Du kan også fullføre landbaserte teori kvalifikasjoner med oss! Vi er også registrert aktivitet Provider for DofE, og du kan fullføre DofE Gold Residential ombord TS Blå Clipper.

Wikipedia/Sailtraininginternational.org