Europa

Europa - fotograf Żeglarz

Europa - fotograf Żeglarz

SPESIFIKASJON

 • Name: EUROPA

 • Klasse: A

 • Nasjonalitet: Nederland

 • Byggeår: 1911

 • Hjemmehavn: Haag

 • Rig: Barque 3

 • Høyde: 28,16 m

 • Skroglengde: 44,50 m

 • Angitt av: Rederij Bark Europa

HANDLE OM

 • Virksomhetsområder: Nord-Europas, Nordsjøen, Atlantic / Karibia, Nord-Amerika East Coast, Canada, Pacific, Sør-Stillehavet, Australasia, Det indiske hav, Antarktis

 • Antall traineer: 48

 • Antall fast mannskap: 16

 • Berth typer: Sengeplasser, hytter

 • Dusjer: Ja

 • Operasjonell språk (r) om bord: engelsk

 • Spesielle dietter å se: Ja

 • Blue Flag medlem: Ja

THE TALL SHIPS 'RACES OG REGATTAER

BLÅTT FLAGG-ORDNINGEN MEDLEM

BIOGRAFI

“The Bark‘EUROPA’, bygget i 1911, er en velkjent Tall Ship. Siden 1994 har hun deltatt i Tall Ship Races over hele verden. EUROPA reiser havene, besøker Antarktis fra desember til mars hvert år, og deltar i Tall Ships Races i løpet av sommeren.

Hun er et skip som virkelig seiler, med sin komplett sett med spikerslag Sails (som du ikke finner på hver Tall Ship), har hun dekket mange miles, og dermed gi henne kallenavnet “Ocean Wanderer.”

Selv om ikke det største skipet i flåten, er EUROPA veldig mye verdsatt for atmosfæren om bord, så vel som hennes utseende. Alt om hennes gir inntrykk av at våre gjester er på en sann seilskip fra en glemt tidsalder.

Ingen seiling erfaring som trengs
Alle er velkomne til å ta roret, satt seil, bistå med manøvrer, navigasjon, værobservasjoner, Rulle seilene på verftene, og mye mer. Den permanente mannskap vil holde foredrag og instruere deg under reisen i styringsgruppen navigasjon og linje håndtering. Seiling erfaring er ikke nødvendig.

Det er alltid noe nytt å se eller lære av mannskapet, av reisen mannskap eller ved vårt miljø. For noen av gjestene, seiler ombord EUROPA føles som en flukt fra sin daglige rutine. Tenk på en avslappende tid uten telefonen og uten internett. Leve i øyeblikket og beundre rart av natur. Under en reise om bord, etablere deg en rutine som er avslappende og behagelig og holder deg opptatt.

Vårt mannskap og gjester
Vi er svært fornøyd med at skipet har selskap av et svært internasjonalt mannskap og seilas mannskap traineer. Ingen to seilaser er de samme. Har opptil 14 forskjellige nasjonaliteter om bord under en reise er intet unntak. Med alle de forskjellige språkene om bord, har vi en felles språk: engelsk. All kommunikasjon og instruksjoner gitt på engelsk.

Dessuten kan gjennomsnittsalderen varierer på hver reise. Vi har voyage mannskapet om bord fra en alder av 15, men også voyage mannskap på over 60 år gammel. Den viktigste faktoren for å kunne registrere seg for en reise om bord bark EUROPA er å være sunn, ha styrke i armer og ben for liv og arbeid om bord, og være villig til å delta i vakt system.

Wikipedia/Sailtraininginternational.org