Gulden Leeuw

Gulden Leeuw - fotograf Cephas

Gulden Leeuw - fotograf Cephas

1

2

3

SPESIFIKASJON

 • Name: GULDEN LEEUW

 • Klasse: A

 • Nasjonalitet: Nederland

 • Byggeår: 1937

 • Rig: Gaff Schooner 3

 • Høyde: 39,33 m

 • Skroglengde: 54,54 m

 • Angitt av: P & T Charters VOF

HANDLE OM

 • Virksomhetsområder: Nord-Europa, Baltikum, Skagerrak / Kattegat, Nordsjøen, Svartehavet, Middelhavet, Atlanterhavet / Karibia, Nord-Amerika East Coast, Nord-Amerika West Coast, Canada, arktiske, Stillehavet, Sør-Stillehavet, Australasia, Det indiske hav, Antarktis

 • Antall traineer: 60

 • Antall fast mannskap: 24

 • Berth typer: sovesal, Enkelt

 • Dusjer: Ja

 • Operasjonell språk (r) om bord: engelsk

 • Spesielle dietter å se: Ja

 • Spesielle behov ivaretatt: Ja

 • Blue Flag medlem: Ja

THE TALL SHIPS 'RACES OG REGATTAER

BLÅTT FLAGG-ORDNINGEN MEDLEM

FINNE UT MER BESTILLE PLASS

BIOGRAFI

Den “Gulden Leeuw” er en stor og solid seilskip som minner om 30-tallet og med dekk layout av en klassisk yacht.

Dette skipet ble bygget i 1937 på vegne av den danske Landbruksdepartementet og Fiskeridirektoratet. Dana er designet og bygget som en havgående isklasse skip. Under hennes tjenestetiden for den danske regjeringen, ble hun ofte brukt for marin biologisk forskning, ikke bare i danske farvann, men også i internasjonale. Skipet har en rik historie. Hun seilte som forsker, leverandør og selv som skoleskip for en dansk nautisk college.

I de siste to årene skipet har blitt omgjort til en tremastet topsail skonnert, så formasten er også tunet-rigget. Denne svært allsidig rigging kombinerer fordelene med en firkant-seilte skipet og en fremre-og-akter rigget skip.

Den “Gulden Leeuw” har plass til opptil 200 passasjerer på dag seil og for 56 lærlinger på lengre reiser. Vi er opptatt av seil trening og er ivrige etter å “vise deg tauene”. Ombord skipet vårt setter vi lagånd.

Skipet har et luksuriøst preg og er derfor også velegnet til representasjons, seminarer og dagsturer.

Wikipedia/Sailtraininginternational.org