Jolie Brise

Jolie Brise - fotograf Cephas

Jolie Brise - fotograf Cephas


SPESIFIKASJON

 • Name: JOLIE BRISE

 • Klasse: B

 • Nasjonalitet: Storbritannia

 • Byggeår: 1913

 • Hjemmehavn: Hamble, England

 • Rig: Gaff Cutter

 • Høyde: 20,28 m

 • Skroglengde: 17,10 m

 • Angitt av: Dauntsey School, Wiltshire, England

HANDLE OM

 • Virksomhetsområder: Nord-Europas, Atlantic / Karibia, Nord-Amerika East Coast, Canada

 • Antall traineer: 10

 • Antall fast mannskap: 4

 • Berth typer: Sengeplasser, Enkelt

 • Dusjer: Ja

 • Operasjonell språk (r) om bord: Engelsk, Fransk

 • Spesielle dietter å se: Ja

 • Spesielle behov ivaretatt: Ja

 • Blue Flag medlem: Ja

THE TALL SHIPS 'RACES OG REGATTAER

BLÅTT FLAGG-ORDNINGEN MEDLEM

BIOGRAFI

Jolie Brise er virkelig verdensberømte, 24 meter, gaffelrigget Pilot Cutter. Bygget i 1913, noen av hennes mange krav til berømmelse er: tre ganger samlet vinner av Fastnet Race; torde redning av mannskapet på Adriana i 1932 Newport-Bermuda løp; var den siste seilfartøy til å bære Royal Mail under seil; vinneren av Tall Ships Races 1980; vinneren av Tall Ships 2000 Transatlantic Race program; Vinneren Tall Ships Races 2008; Vinneren Tall Ships Races 2011, 2015 og 2016.

Hun har blitt operert, vedlikeholdes og eies av Dauntsey skole siden 1977. I løpet av de siste 49 årene, med Dauntsey studenter har hun seilt 200 miles nord for polarsirkelen, har reist så langt øst som St. Petersburg i Russland; så langt sør som Vest-Sahara, og så langt vest som South Carolina, og har dekket i overkant av 175.000 nautiske miles.

Wikipedia/Sailtraininginternational.org