Lord Nelson

Lord Nelson - fotograf Jst sam

Lord Nelson - fotograf Jst sam


SPESIFIKASJON

 • Name: LORD NELSON

 • Klasse: A

 • Nasjonalitet: Storbritannia

 • Byggeår: 1985

 • Hjemmehavn: Southampton, England

 • Rig: Barque 3

 • Høyde: 33,60 m

 • Skroglengde: 40,80 m

 • Angitt av: Jubilee Sailing Trust

HANDLE OM

 • Virksomhetsområder: Nord-Europas, Nordsjøen, Svartehavet, Middelhavet, Atlanterhavet / Karibia, Nord-Amerika East Coast, Nord-Amerika West Coast, Canada, Pacific, Australasia, Det indiske hav, Antarktis

 • Antall traineer: 42

 • Antall fast mannskap: 8

 • Berth typer: Sengeplasser, hytter

 • Dusjer: Ja

 • Operasjonell språk (r) om bord: engelsk

 • Spesielle dietter å se: Ja

 • Spesielle behov ivaretatt: Ja

 • Blue Flag medlem: Ja

THE TALL SHIPS 'RACES OG REGATTAER

BLÅTT FLAGG-ORDNINGEN MEDLEM

BIOGRAFI

Eies av Jubilee Sailing Trust, Herren NELSON, oppkalt etter den berømte britiske admiralen er den første av sine to skip, som begge er de eneste seilskutene i verden som har vært formålet designet og bygget for å aktivere funksjonsfriske og funksjonshemmede folk til å seile side om side og dele opplevelser og erfaringer fra Tall Ship seiling som likeverdige.

Stiftelsen oppdrag Colin Mudie å designe sin første seilskip som fysisk funksjonshemmede består halvparten av mannskapet. Krav inkludert rullestolbrukere i hele skipet, lys hauling laster på tauene og bedre enn vanlig beskyttelse mot kulde og våt.

De tre skyve firkantet rigget, Herre NELSON var resultatet. Hennes mange spesielle fasiliteter aktivere deaktiverte mannskap til å ta aktivt del i driften av skipet. Disse fasilitetene inkluderer brede dekk for rullestolbrukere, en talende kompass for å muliggjøre blinde mennesker i Helm skipet, Servo hydraulisk styring for de med begrenset styrke og mye mer. Totalt har Herren NELSON er designet for å behovene til de fleste funksjonshemminger og er i stand til å seile i alle hav i verden.

The Jubilee Sailing Trust har vært i drift i over tre tiår, og i den tiden har tatt over 30.000 mennesker til sjø, inkludert 12.000 mennesker med fysiske funksjonshemminger og 5000 rullestolbrukere.

Lord Nelson sammen med JST øvrige skip seig er vanlige deltakere i Tall Ships' Races.

Wikipedia/Sailtraininginternational.org