Oosterschelde

Oosterschelde - fotograf isjc99

Oosterschelde - fotograf isjc99


SPESIFIKASJON

 • Name: OOSTERSCHELDE

 • Klasse: A

 • Nasjonalitet: Nederland

 • Byggeår: 1918

 • Hjemmehavn: Rotterdam

 • Rig: Topsail Schooner 3

 • Høyde: 36,00 m

 • Skroglengde: 40,12 m

 • Angitt av: Shipping Company Oosterschelde

HANDLE OM

 • Virksomhetsområder: Nord-Europa, Baltikum, Skagerrak / Kattegat, Nordsjøen, Svartehavet, Middelhavet, Atlanterhavet / Karibia, Nord-Amerika East Coast, Nord-Amerika West Coast, Canada, arktiske, Stillehavet, Australasia, Det indiske hav, Antarktis

 • Antall traineer: 24

 • Antall fast mannskap: 7

 • Berth typer: Hytter

 • Dusjer: Ja

 • Operasjonell språk (r) om bord: engelsk

 • Andre språk (s) snakkes om bord: nederlandsk, tysk

 • Spesielle dietter å se: Ja

 • Blue Flag medlem: Ja

THE TALL SHIPS 'RACES OG REGATTAER

BLÅTT FLAGG-ORDNINGEN MEDLEM

BIOGRAFI

The 'Oosterschelde' er en av de svært få virkelig historiske skip igjen i verden. Hun ble bygget i Nederland i 1917 på ordre fra Rotterdam rederiet HAAS og er den siste gjenværende representant for stor flåte av seilskip som seilte under nederlandsk flagg på begynnelsen av det 20. århundre. 

Hennes navn er avledet fra den østlige delen av Schelde elv som renner fra Frankrike gjennom Belgia og Nederland til sjøen. Som den største restaurert nederlandske skipet 'Oosterschelde' er et monument for nederlandsk skipsbygging og maritim navigasjon under seil, hun er unik i sitt slag.

Som en lastebåt 'Oosterschelde' gjennomført noen hundre tonn med last inkludert murstein, sild og bananer. I 1921 ble skipet solgt, skiftet hender tre ganger og konvertert til en motorseiler før han ble kjøpt i 1988 og restaurert til sin fordums prakt.

Rotterdam Sailing Ship Foundation ble etablert for å støtte restaurering gjennom innsamlingen og begynte arbeidet i 1990. Skipet ble offisielt lansert i 1992 av Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Margriet.

Skipet er kjent og registrert som et monument av den nederlandske regjeringen. Siden restaureringen av 'Oosterschelde' gjort flere imponerende seilaser seilte verden rundt to ganger, gjort ekspedisjoner til Spitsbergen og Antarktis og besøkt over 50 land.

Fjorårets Oosterschelde 'vant Tall Ships Race fra Bermuda til Boston og trans-atlantiske rase fra Halifax til Le Havre. Ikke dårlig for 100-år gammel dame.

Wikipedia/Sailtraininginternational.org